Categorieën
1801-1900 Generatie 11 Iedereen Parenteel

1884 Tonia van Asten

bekijk Tonia van Asten in het dynamisch geneagram

In Tilburg wordt op 4 maart 1884 Antonia Maria Josepha van Asten, dochter van Hendrikus van Asten (1852) en Maria Petronella van den Broek (1855) geboren.

In het jaar een duizend acht honderd vier en tachtig, den vierden der maand Maart, is voor ons Jacobus Adrianus Antonius Kerstens, Ambtenaar van den Bergerlijken Stand der gemeente TILBURG, verschenen: Hendrikus van Asten, oud een en dertig jaren, van beroep kleermaker, wonende alhier, die verklaarde aangifte te doen, dat zijne echtgenoote Maria Petronella van den Broek, zonder beroep, wonende alhier, op den vierden der maand Maart, een duizend acht honderd vier en tachtig, om half een ure des voormiddags, ten zijnen huize wijk Korvel bevallen is van een kind van het vrouwelijk geslacht, aan welk kind worden gegeven de voornamen van Antonia Maria Josepha. Deze aangifte is gedaan in tegenwoordigheid van: Adriaan van Asten oud zed en veertig jaren, van beroep arbeider, en Bernardus van Amelsfort, oud negen en twintig jaren, van beroep fabriekwerker beide wonende binnen deze gemeente. En hebben wij hiervan opgemaakt deze akte, die na aan den verschenen persoon en getuigen te zijn voorgelezen, geteekend is door ons met hen except eerste getuige, die verklaarde nooit te hebben kunnen schrijven.

geboorteregister-1884

† Antonia Maria Josepha van Asten overlijdt op 18 februari 1965, op 81 jarige leeftijd, in Tilburg.

5 reacties op “1884 Tonia van Asten”

Van links naar rechts: Goverdina Maria Josephina (Dina) van Asten, geboren te Tilburg op 18 maart 1882, zij was naaister, Catharina Maria Francisca (Cato) van Asten, geboren te Tilburg op 29 april 1887, bakker Henricus Adrianus Cornelis (Harrie) de Weert geboren te Tilburg op 8 augustus 1882 en Antonia Maria Josepha (Tonia) van Asten, geboren te Tilburg op 4 maart 1884. Cato van Asten en Harrie de Weert trouwden te Tilburg op 3 augustus 1910. De dames Van Asten waren dochters van kleermaker Henricus van Asten uit Tilburg en Maria Petronella van den Broek uit Oirschot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.