Reacties

 • From Jaap Vervloet on 1575 Dimpna Laureijs van Asten

  Dymphna Laureys van Asten zal ongeveer 1590 te Tilburg geboren zijn. Zij is gestorven in 1654 te Baerle. Zij ondertrouwt te Tilburg 25-06-1608 (get. Willem Thomasz en Peter Adriaens) en trouwt aldaar 27-07-1608 (get. Hubertus de Roy en Willem Jan Hermans) met Thomas Willems van der Vloet, gedoopt te Breda 08-09-1588 als zoon van Willem Thomas Gerritsz van der Vloet en Sara Damiaens van Nerven. Hij overlijdt te Baerle januari 1655.

 • From herman van wesenbeeck on 1931 Harry van Asten

  Hi Harry!

  I’m surprised that here is no mention of the Auburn-Cord (Duesenburg). Am I correct it appears on photo#15? Altho I believe that the1937 model had the exterior exhaust ducts from the hood to the fender.

  Interessante family tree .

  Herman,
  Wyevale,ON, Canada
  jh_vanwes@yahoo.ca

 • From Bobby Beck on 1578 Henrick Laureijszn van Asten

  Heeft de fam v Asten een familie Wapen hij was getrouwd met Anna de Wael heeft de Wael een familie Wapen
  groetjes Bobby Beck

 • From Ad van Asten on 2014 Jip van Asten

  Een welgemeend welkom aan de nieuwe wereldburger.’N mooie jeugd een gelukkige toekomst toegewenst.

 • From h.a.c.van asten on 2014 Jip van Asten

  Jip , wat een prachtige naam , welkom op en in de wereld !

 • From Annemieke Mutsaers on 1767 Cornelius van Baest

  Hallo,

  Ik wilde eigenlijk alleen maar mijn complimenten sturen voor deze site. Erg mooi gedaan!! Ben zelf ook bezig met een familie stamboom onderzoek. Maar dan Mutsaers – van Loon. En soms kom je op sites terecht die niets met deze kant te maken hebben maar evengoed leuk om te zien hoe andere hun stamboom hebben gemaakt. Ik ben een Mutsaers, maar mijn tak ligt heel erg ver weg van deze tak. Maar toch, heb ik nu informatie gevonden die ik weer kan toevoegen aan mijn Mutsaers boek, wat ik in 2000 gekocht heb. Mooie site!!

  Groetjes,
  Annemieke Mutsaers

  • From Joris on 1767 Cornelius van Baest

   Ik heb uw aanvullingen op Cornelius van Baest en Martha Mutsaers verwerkt. Bedankt, ook voor uw compliment.

   Joris van Asten

 • From Rien Wols on 1893 Harry van Asten

  Geachte heer Van Asten,

  met veel plezier lees ik de bijdragen over de auto’s van uw vader en zijn nummerbewijs. Wij (het Brabants Historisch InformatieCentrum in Den Bosch, zeg maar het provincial archief) zijn bezig met het opzetten van een website over de Brabantse kentekens (1906-1950) en dit soort informatie (verhalen/foto’s) zouden we graag aan de kentekens koppelen. Zou u deze informatie ook daarvoor beschikbaar willen stellen?

  Vriendelijke groet,
  Rien Wols

 • From Christel on 1897 Huub van Asten

  Wij hebben een schilderij gesigneerd door Asten. Geen idee of het van jullie ome Huub is. Weten jullie dat?

  Mvg Christel

 • From Joris on 1885 Karel van Asten

  In maart 2015 hebben wij op internet een foto gevonden van het grafmonument van Karel. Na verder onderzoek is gebleken dat het monument nog bestaat. Net op tijd gevonden, want in 2015 is Wuustwezel begonnen met het ruimen van ‘verwaarloosde’ monumenten. Na overleg met een ambtenaar van de gemeente Wuustwezel hebben we het ruimen van het monument van Karel kunnen voorkomen en zullen wij het onderhoud op ons nemen.

  # 2-016-12-0614, Kerkhof centrum, Dorpsstraat Wuustwezel(B)

  Het uittreksel uit het register. Martha Moors, de vrouw van Karel, heeft in 1943 een eeuwigdurende grondvergunning verkregen. In januari 2004 zijn deze eeuwigdurende vergunningen omgezet naar 50 jaren.

 • From Joris on 1885 Karel van Asten